Portfolio

Afgeronde projecten:

zondag 11 maart 2018

Ontwikkeling Hembrug terrein te Zaandam. 15th

Planontwikkeling Hembrug terrein i.o.v. Rijksgebouwendienst. 15 stuks Tiny Houses op grote kavels van 100-400m2. Aanwezig ook: Sociale horeca/ restaurant/ centrale voorzieningen gebouw en parkeer plaatsen.

zondag 11 maart 2018

Ontwikkeling Osdorp te Amsterdam 50 TH.

Planontwikkeling op basis van een prijsvraag van woningbouwvereniging ‘Eigen haard’. 50 stuks Tiny Houses met kavels van 10x10m, incl sociale horeca/ plein/ 2x centrale voorzieningen ruimten/ parkeerplaatsen en beheerder.

zondag 11 maart 2018

Tiny House Particulier 3 x 8,5m

Voldoet aan het bouwbesluit. Specifiek ontworpen a.d.h. van eisen klant. Badkamer, keuken en ondersteekbed. Totaal Off-Grid. Wordt geleverd op trailer van Kuiphuis te Hengelo. (http://www.kuiphuis-trailers.nl)

zondag 11 maart 2018

Tiny house 3 x 7m.

Voldoet aan bouwbesluit. Simpel maar doeltreffend. Badkamer, keuken en slaapbank. Kan aangesloten worden op de NUTS voorzieningen of Off-Grid geleverd worden. Wordt geleverd op stalen frame of op trailer. (http://www.kuiphuis-trailers.nl)

donderdag 06 september 2012

Woonhuis Duinweg Wijk aan zee

In wijk aan zee heb ik een woonhuis gefacelift,incl een uitbreiding. Het dak op de eerste verdieping moet worden verhoogd door er een nieuwe staalconstructie aan te brengen, waardoor deze verdieping een volwaardige, bruikbare verdieping wordt.

Pagina 1 van 3